Already a member?
Find din golfpartner i København med Sport42

Are you on Facebook?

Log in with Facebook

Signing up is easy and quick!

Email address
Password
Confirm password
I have read and accepted the General Terms and Privacy Policy

Find buddies interested in

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
and more...

Did you know?

 • More than 100,000 people became members already
 • You can try Sports42 for free.
  No obligations!
 • Thousands of people have found their ideal match on Sport42
4 1303

1303 members of Sport42 give us a 4 out of 5 . Read all reviews here.

Sport42

Du finder let en golfmakker i København med Sport42. Tilmeld dig hos Sport42 med et par museklik og opret en gratis profil – så skyder du genvej til glade golfoplevelser med sportspartnere efter dit eget valg. Det er let at finde andre brugere, der matcher dine ønsker.

Så snart du har udfyldt din personlige profil, viser Sport42 dig forslag til, hvilke brugere i dit nærområde der interesserer sig for golf, så du kan sende dem en lille hilsen, hvis de har vakt din interesse.

Meld dig ind, og vælg din gratis profil. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende, og du kan straks tage kontakt til andre golfspillere. Jo mere aktiv du er, jo sjovere får du det med Sport42.

Med Sport42 skyder du også let genvej til andre sportselskere og du kan fx ligeledes få en ny gåturspartner, tennis makker eller dansepartner. Husk blot at angive, hvilke sportsgrene du er interesseret i.

 

Golf til krop og sind

Golf er en populær sport, der styrker helbredet, og forebygger en lang række sygdomme. Mange golfspillere synes, at sporten hjælper dem til at holde stress og bekymring langt fra døren - golf holder ganske enkelt humøret oppe, og mange spillere er også glade for, at sporten hjælper dem til vægttab.

Golf er en skånsom sport, som alle kan gå i gang med – og med de gode forberedelser, er faren for skader meget begrænset. Selv den dygtigste golfspiller kan altid finde nye udfordringer, og med Danmarks små 200 golfbaner, er der stort udvalg af type og sværhedsgrad.

Golf er en selskabelig sport, som giver dig alle muligheder for at møde nye mennesker i naturskønne omgivelser – og Sport42 er nok det bedste sted at finde nye golfpartnere i København.

Sådan finder du din golfmakker

Det tager kun et øjeblik at blive medlem af Sport42. Du kan vælge et anonymt brugernavn – eller tilmelde dig ved hjælp af Facebook, hvis du foretrækker det. Og skulle du ønske det, kan du også nemt framelde dig igen, til enhver tid.

En god profiltekst giver dig større chance for, at blive kontaktet af andre medlemmer.

Prøv fx at skrive et par ord om hvert af punkterne nedenfor – så kommer du let til nye golfoplevelser.

- Hvilke erfaringer har du som golfspiller? Er du begynder, eller har du spillet i årevis – og måske allerede deltaget i flere turneringer? Hvad er din handicap?

- Hvor højt er dit ambitionsniveau? Drømmer du om at blive den næste Tiger Woods – eller spiller du golf for at få motion på en sjov måde?

- Hvor mange kilometer er du klar til at rejse for at spille golf?

- Har du ideer til, hvor du har lyst til at spille? Måske kender du alle de bedste golfbaner i København – eller måske har du lyst til at prøve nye baner uden for lokalområdet?

Når du er tilfreds med din personbeskrivelse, kan du tilføje et godt billede af dig selv på din brugerprofil. Profiler med foto får mange flere henvendelser - men du bestemmer selvfølgelig selv om det er noget, du ønsker.

Når du er færdig med din profil, matcher Sport42 dig automatisk med andre brugere, der elsker at spille golf – nogle af dem, er måske præcis de sportsvenner, som du mangler.

Vær klar til at sende beskeder og møde nye, spændende mennesker på en lidt anderledes måde. Tøv aldrig med at tage kontakt - alle på Sport42 har jo lyst til at høre fra en potentiel ny sportsmakker.

God fornøjelse – og held og lykke med at finde din nye golfpartner i København, eller et andet sted i landet!

What do other people write about Sport42?

 • Finding a golfpartner_københavn.html

  Review by : Bustyourass (M/51) Parma

  2 years ago

  Recommended...

  It is a very nice website to meet someone who is into the whole fitness mojo and a place to find common ground with your possible mate of the future! Good luck to al ... More >

 • Finding a golfpartner_københavn.html

  Review by : jimbo8 (M/76) Palm Springs

  2 years ago

  great site

  I highly recommend this site for people looking for other people who are into sports.. I left this site because I moved to the Philippines...

 • Finding a golfpartner_københavn.html

  Review by : Mariamf (F/40) Erie County

  Last month

  Sport buddy

  Think it is a great way to meet sport buddies

 • Finding a golfpartner_københavn.html

  Review by : SerenaTorino (F/41) New York

  2 years ago

  Great!

  Great website. I could meet a lot of friends.

 • Finding a golfpartner_københavn.html

  Review by : Dave4321 (M/33) Brooklyn

  2 years ago

  Great

  Good

 • Finding a golfpartner_københavn.html

  Review by : Moikka22 (M/48)

  3 years ago

  Only i want change the contry

  Very good .

Check out all reviews >